Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Kompositstaket

Handla enligt

Komposit staket

Längst ner på linjen är vårt fantastiska utbud av hemförbättringsartiklar Composite Fencing. Detta är ofarligt för ekosystemet i motsats till vanligt trästaket är inte bara lockande, men dessutom arbete och kontantbesparing också....
Tillverkad med 75% återanvänt material, kan denna staket bäddas in mellan befintliga solida stolpar vilket minskar etableringstid och -kostnader. Det ser ut och känns väldigt mycket som trä men utan det årliga stöd som trästaket kräver. Bara att spola ner med vatten kommer staketet att se bra ut.

Skuggor och stilar

Vårt komposit staketverk är tillgängligt i tre toner, ett ljust, vanligt trä, en tråkig pekannöt och ett modernt mörker. Presenter på match staketet är också tillgängliga om du börjar utan förberedelser eller ersätter ett helt trästaket. Dessa kan kombineras med olika klämmor från runda till konliknande och himlen är gränsen därifrån. Du kan också välja att ha plana, böjda eller välvda toppar till stängslet, beroende av din lutning. Du kan ha ditt staket helt enkelt på det sätt du behöver det. Bergark är dessutom tillgängliga för att samordna. Ser ut och känns faktiskt som vanligt trästaket Kan användas med befintliga solida inlägg Miljövänligt bortskaffat - tillverkat med 75% återanvänt material Underhållsfri Lätt, solid och enkel att introducera

Kompositstaket är snyggt, trendigt och ger skydd för husägare

Om du letar efter ett tillvägagångssätt för att täcka din trädgård medan du får den att se snygg ut och lockande för åskådare, är ett beslut som individer ska gå till sammansatt staket. Den är anpassningsbar för hypoteksinnehavaren och är tillgänglig i ett sortiment av storlekar, stilar och toner.

Komposit staket är perfekt för husägare som vill ha lite underhåll

Om du letar efter ett hem som ser ut idag och tillåter fastighetsinnehavaren att ha skydd utan allt stöd från säkerhetsstaketet, måste du tänka på det sammansatta staketet. Det är en typ med lågt staket. Det är inte bara lågt stöd, det är dessutom robust och hållbart. Medan metall är ett typiskt val för inteckningshållare, är kompositstaketet känt på grund av dess smakfulla.

Trä är vackert och funktionellt men ändå krävande

Trä är ett välkänt beslut men det är dessutom alternativet som kräver mest arbete. Det är ett anständigt alternativ för fastighetsinnehavare som behöver ett trevligt utseende, men det kräver konsekvent övervägande. Det är vackert, men med mindre risk att träet inte riktigt fokuseras på, kommer träet att bildas och fläckas på lång sikt. Trä att det är fixerat. Förslutaren är det som hjälper till att skydda den. Det kan mycket väl lämnas obehandlat men ändå på av chansen att du behöver den för att hålla sin excellens, du måste försegla den.

Komposit håller längre på grund av materialföreningen

Kompositträet är inte detsamma som olika material eftersom det innehåller plast. Materialets kosmetika är marginellt som vinyl men det yttre lagret säkerställs av det yttre lagret som hjälper till att förhindra nedbrytning av material genom störningar och buggar. Det yttre lagret hjälper dessutom till att säkerställa att det blir obetydlig suddighet från de extrema grader av sol och mögel.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
  1. -48%
    Lägg till i önskelista
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida