Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

OM OSS

Om Byggochfix Öresund AB

Byggochfix Öresund är en svensk online-återförsäljare som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa miljövänliga Produkter. Vi föredrar att erbjuda miljövänliga byggmaterial eftersom dessa produkter gör människor glada och bidrar till deras hälsosamma vardagliga miljö. Det är en verksamhet med syfte, ett team med syfte och en butik med värderingar - allt vi njuter av och som vi står för.

Vårt team söker ständigt efter sätt att förbättra vårt företag och de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Det bästa är inte tillräckligt, vi rekryterar och anlitar de allra bästa människorna vi kan hitta, och sedan ger vi dem den utbildning de behöver för att göra sina jobb självständigt och väl. Som ett resultat skapar vårt team de allra bästa produkterna och tjänsterna. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra erbjudanden. Vi vägrar att bli självbelåtna och vi vet att vi kan bytas ut.

Är inte nästan alla nätbutiker desamma? Tja, inte längre. Byggochfix Öresund är annorlunda. Det är ett företag som inte är priskänsligt, en som inte äventyrar kundens erfarenhet för att spara lite pengar och en som inte erbjuder högkvalitativa produkter. Vi konkurrerar om service, produkter och erfarenheter i stället för pris. Det är distinkt, vilket ger ett intryck på kunderna med varje interaktion. Här får du inte gratis frakt eller rabattkuponger. Någon kommer alltid att hitta ett sätt att vara billigare, men det är en ras till botten. Loppet till toppen ger oss större mening.

Vi är fokuserade på design, respekt, integritet, innovation, hållbarhet och socialt entreprenörskap. Det kräver tålamod, passion och uthållighet. Loppet till toppen är den långsiktiga vägen med det önskvärda resultatet. Vi tror att lojalitet intjänas över tiden genom exceptionella produkter och konsekvent service som bygger tilltro till kunderna.

FÅ FRI FRAKT

Handla för 30 000 kr.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Pengarna tillbaka-garanti

SNABB LEVERANS

4 - 7 arbetsdagar

Nöjda kunder