Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Kakel Handslaget Beige 7,5X30

Kakel Handslaget Beige 7,5X30

Kakel Manzana Liso Brillo 10X20

Kakel Manzana Liso Brillo 10X20

Kakel Metro Beige 7,5X15

Kakel Metro Beige är ett blankt beige, fasat kakel.

Det här är en mycket prisvärd platta som finns i flera olika färger i samma serie. Fasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 75x150 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg.
Ordinarie pris 326,00 kr Specialpris 203,00 kr
Tillgänglighet: I lager 3-5 arbetsdagar
SKU
tiles-sub-18

479 kr. / m2
299 SEK / m²

Totalt pris för vald mängd:
SEK 203,00
m² = 

1 st = 0.68

Sparar upp till 180 kr. per m2

Kakel Metro Beige är ett blankt beige, fasat kakel. Det här är en mycket prisvärd platta som finns i flera olika färger i samma serie.
Fasat kakel användes första gången i tunnelbanestationer i Paris. Det betecknades som Art Nouveau och franska passagerare beundrade dessa vackra kakel i början av 1900-talet. Så småningom spred sig denna popularitet världen runt. Idag är detta det självklara valet när det gäller tredimensionalitet till ett överkomligt pris. Tack vare de facetterade kanterna och blanka ytor skapas effekt med ljus och skuggor vilket syns tydligt i belysning. På så sätt bidrar plattan till en miljö med dynamisk karaktär. Vi erbjuder denna platta i flera färger och i storleken 75x150 mm. Ett dekorativt kakel som skapar både moderna och klassiska miljöer (till exempel i en anda av Provence). Klär väggen i köket eller badrummet på ett elegant sätt. Används inomhus till vägg.

Mer information
Price p/m2 299
Product save amount Sparar upp till 180 kr. per m2
Leverans 3-5 arbetsdagar
Write Your Own Review
Du recenserar:Kakel Metro Beige 7,5X15
Your Rating