Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Mineral Izoelast Reflex P4 black 7,5 x 1m

Mineral Izoelast Reflex P4 black 7,5 x 1m

Flexter Flex Testudo slät 4mm 10x1m

Flexter Flex Testudo slät 4mm 10x1m

Mineral Helasta P4 Antiroot 8 x 1m

773,00 kr
Tillgänglighet: I lager 3-5 arbetsdagar
SKU
TK20048


Rotsäkert tätskikt för Gröna Tak

Defend Antiroot är en rotsäker polymermodifierad tätskiktsmatta med polyesterstomme att användas som beständigt membran under Gröna Tak, terrasser med planteringar, sedumtak etc.

Defend Antiroots egenskaper är framtagna genom avancerad teknik baserad på mer en 30 års erfarenheter och studier från den tyska marknaden.

Produkten är unik, dess egenskaper försvinner inte med åren. De rothämmande medlen sprids inte ut i jorden, urlakas inte och motstår väl värmen som utvecklas under svetsning av överlapp/skarvar.

Ovansidan på Defend Antiroot är täckt med silkesfin talk. Undersidan är belagd med Flamina. Stommen och tätskiktmassan är motståndskraftiga mot kemisk påverkan från humusämnen och gödselmedel. Fördelarna med Defend Antiroot är många men förutom att hålla taket tätt är de viktigaste just resistens mot rötter, även på överlappningar och anslutning till genomföringar. Defend Antiroot sprider heller inga miljöfarliga ämnen ut i naturen.

Defend Antiroot är den perfekta lösningen som det översta lagret i ett tätskiktssystem, just där tätskiktet är i kontakt med jorden på Gröna Tak och gårdar.

Mer information
Vikt 42,00
Leverans 3-5 arbetsdagar
Bruttovikt 42
Produktmodell Antiroot
Write Your Own Review
Du recenserar:Mineral Helasta P4 Antiroot 8 x 1m
Your Rating