Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Fasadbeklädnad | fasadpanel

Fasadbeklädnad

Fasadbeklädnad är kritisk både av användbara och av estetiska skäl....
Vertikal ytterbeklädnad är en kanal, ett fysiskt foder, det är ett sätt som strukturen smälter samman med klimatet och det påverkar urskiljningen vi får från strukturen.  

Vad är en ram för fasadbeklädnad?

Detta fasadramverk är ett beklädnadsramverk som lämnar en ventilerad kammare mellan klädseln och skyddet, och därefter bortskaffar varma spänn- och uppbyggnadsfrågor. Detta åstadkommer exceptionellt varmt uppförande och minskar klibbighet. Det är på detta sätt tänkt på den bästa ramen för att ta itu med strukturens skydd och uppskattar långtgående erkännande bland planerare, designers och tillverkare. Fasadbeklädnadens ramverk består av: Termiskt skydd Kontur av aluminium Ventilerade fasadskivor i en mängd olika material

Stackpåverkan: energiproduktivitet

Den ventilerade fasadramen skapar en luftkammare mellan skyddet och beklädnaden. Uppvärmningen av luften i vaggutrymmet jämfört med den omgivande temperaturen uppmanar den påstådda stapeleffekten, vilket skapar jämn ventilation i kammaren. Detta åstadkommer en konsekvent utsläpp av rök från både inuti och utanför konstruktionen, vilket därefter håller skyddet torrt och garanterar förbättrat utförande, tillsammans med stora reservmedel för energianvändning.

Fördelar med ventilerade fasader

Eftersom du känner till den ventilerade fasadramen och dess segment kommer vi att presentera en del av fördelarna

Investeringsfonder för energi

De huvudsakliga fördelarna med ventilerade fasader är förbättringen av strukturens energiutförande och de stora monetära reservfonderna som uppnås på grund av den ventilerade kammaren.

Förbättrat varmt och akustiskt skydd

Detta ramverk garanterar energireservmedel samt förbättrat akustiskt och varmt skydd, vilket leder till mer framträdande tröst inuti strukturen.

Bättre klimat

Förutom att öka kundkomforten uppfyller ramverket viktiga rena förutsättningar för renlighet, välbefinnande och naturlig säkerhet.

Specialiserad seghet

Denna ram förhindrar direkt strålning och fruktansvärt klimat på avdelarna och golvstrukturen och skyddar dem från patologier som påverkar strukturer som utvecklats med konventionella ramar. Aluminiumskivor är anpassningsbara vid hantering i jämna, böjda och cirkulära former. Förutom att rengöras effektivt har aluminiumskivor ett otroligt utförande när det gäller att tåla frätande och saltförbrukning. Tonen kan fortsätta under mycket lång tid under en typiskt omständighet utanför. Downpour skärmdelare beklädnad ram erbjuder ett idealiskt svar för temperaturkontrast, vattentätning och bestående problem, som är förbi den vanliga metallfasaden. De ventilerade stycksfogarna ger ett steg för att reglera kolossala temperaturkontraster. Underliggande vattentätning: Bekräfta perfekt avdelningsbeklädnadsramen så långt som vattentätning, genom att använda nederbördsskugga och motsvarande pressfaktorhypotes. Inget krav på att substansfixeringspasta ska ta hand om att uthärda och mogna ekologiska problem.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
 1. -30%
  Lägg till i önskelista
  T-formad list Aluminium Black 11,5 mm x 60 mm x 2860 mm
  Rating:
  0%
  Ordinarie pris 168,00 kr Specialpris 117,60 kr
  Snabbtitt
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida