Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Vinylgolv

Handla enligt

VAD ÄR LAMINATGOLV 

Tänk lager! Laminatgolv är slitstarka och tillverkade med en kombination av träbaserade material....
De är konkurrenskraftiga, lätta att underhålla och erbjuder husägare ett obegränsat antal val. Vi älskar golvets kreativa sida. Det finns inget mer givande än att förvandla ett utrymme med det perfekta, problemfria golvet.  

Visste du?

Finns i många olika dekorer Laminatgolv behöver ingen lack eller polering De är enkla att installera och på så sätt kan de bytas ut snabbt och enkelt när ett nytt utseende önskas Innan man väljer ett laminatgolv måste man veta om golvets gradering, eftersom detta bestämmer golvets livslängd Laminat är mer hållbart och motståndskraftigt mot repor, fukt och slitage jämfört med naturligt trä Lätt att städa

Mer om

Laminatgolv kan ge dig ett realistiskt utseende av trä-, kakel- eller stenutseende utan att du behöver rengöra smutsiga fogar. Den är motståndskraftig mot brännskador, repor och värme och mycket lätt att underhålla. Denna typ av golv förväxlas ofta med äkta trägolv. Konstruerade trägolv är konstruerade helt av äkta träskikt som lamineras ihop. Å andra sidan består laminatgolvet av fiberkärnbrädor med ett fotografiskt trycklager och en tydlig toppbeläggning av melaminhartser. Laminatgolv kan användas var som helst. Eftersom det inte påverkas av fukt och fukt på samma sätt som äkta lövträ, vilket gör det till ett populärt val för under, vid eller över kvalitet. Finns i ett stort urval av stilar, färger och texturer, laminatgolv finns i följande typer.

Limfritt laminatgolv

Denna typ av laminatgolvinstallation använder kakel eller plankor som inte har lim. Du måste få rätt metod för att fästa dem på golvet. De är lätta att installera och är verkligen mer populära på marknaden.

Underlag bifogas

Dessa limfria plankor kommer med ett inkluderat underlag, så allt du behöver göra är att fästa dem på plats. Flera typer av tunga och räfflade låssystem finns tillgängliga. Det bifogade underlaget minskar ljudnivån.

Ser ut som trägolv

Detta golv består av tunna lager av massivt trä med ett övre lager av träfanér och en akrylfinish som gör det tufft och hållbart. Det är tjockare plankor än de andra laminatalternativen. Modellerna finns i olika trädesigner.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida
 1. -40%
  Lägg till i önskelista
  Vinylgolv Click Tiles Valencia AVON™ 4,5 x300 x 600 mm
  Rating:
  0%
  Ordinarie pris 900,00 kr Specialpris 538,00 kr
  Snabbtitt
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

per sida