Sommar kampanjUpp till 55% rabatt* .

Blog

Hur man lägger trall GreenPlank steg för steg guide?

Hur man lägger trall GreenPlank steg för steg guide? När du startar ett stort projekt som att bygga ett däck, se till att du gör dina läxor så att du inte missar ett drag och är säker på din förmåga att lägga trall. En steg-för-steg-guide utbildar dig för varje steg och hjälper dig att bestämma vilka resurser och utrustning du behöver. När allt kommer omkring vill du inte starta ett projekt bara för att behöva sätta det i väntan när du handlar förnödenheter!
9 months ago
2 view(s)

Hur att rengöra och underhålla GreenPlank komposittrall?

Hur att rengöra och underhålla GreenPlank komposittrall? Det kan vara roligt och spännande att designa och skapa ett däck som uppfyller dina specifika behov. När det gäller vård och underhåll bör du dock vara medveten om vad du får in dig i förväg. Förutom regelbunden rengöring bör du vara medveten om allt annat reparationsarbete som ditt däck kan behöva då och då.
9 months ago
1 view(s)

Hur man bygger komposittrall GreenPlank steg för steg?

Hur man bygger komposittrall GreenPlank steg för steg? Även om det finns flera undantag är komposittrall mestadels konstruerad av en kombination av träskrot (även känd som trämjöl) och plastpartiklar.
9 months ago
2 view(s)

Hur installerar jag Komposittrall? Steg för steg guide

Hur installerar jag Komposittrall? Steg för steg guide

Naturligt trä kan ersättas med Komposittrall, som är ett mer hållbart, säkert och kostnadseffektivt alternativ. Det är en konstgjord produkt tillverkad av återvunna termoplaster och träfibrer som bevarar träets slående skönhet samtidigt som den skyddar mot elementen.

9 months ago
4 view(s)

Kostnader För Komposittrall

Kostnader För Komposittrall De flesta husägare väljer träplattor som deras föredragna plankmaterial idag. Denna typ av komposit är utformad för att se ut som trä, men den kräver mycket lite underhåll och är otroligt långvarig. Medan trä en gång var standarddäckmaterialet, bör alla som funderar på att bygga ett däck överväga Komposittrall och de kostnader som nämns nedan.
9 months ago
3 view(s)